کدام غذاها باعث تحریک سردردهای میگرنی می شوند؟

به گزارش مجله گرگانلند، شایع ترین محرک های غذایی گزارش شده که سبب تحریک میگرن می شوند الکل (تا 33 درصد) و شکلات (تا 22 درصد) است. اگرچه معمولا شناسایی محرک های غذایی خاص، مشکل است و اغلب به بیماران توصیه می گردد پس از خوردن غذاهایی که از لحاظ تجربی حاوی مواد شیمیایی محرک سردرد هستند، مانند تیرامین (موجود در پنیرها)، فنیل اتیلامین (به عنوان مثال در شکلات) و نیترات ها (به عنوان مثال در گوشت های فرآوری شده) کنترل نمایند که آیا دچار سردرد می شوند یا خیر؟.

کدام غذاها باعث تحریک سردردهای میگرنی می شوند؟

غذاهای که سرشار از تیرامین عبارتند از پنیرهای کهنه، آجیل، لوبیا، ماست، موز و مرکبات که حذف طولانی مدت آنها باعث تاثیر مخرب بر روی سلامتی می گردد و با توجه به اینکه مطالعات در خصوص اثرات این مواد غذایی بر میگرن کم است، بهتر است بیمار بعد از خوردن این مواد دقت کند آیا مبتلا به سردرد می گردد یا نه؛ که در صورت جواب مثبت از جایگزین های غذایی این مواد در رژیم غذایی خود استفاده کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، افزودنی های غذایی با حملات میگرنی مرتبط هستند. مونوسدیم گلوتامات (MSG) احتمالا شناخته شده ترین در این گروه است و ثابت شده است که باعث سردردهای شدید در 10 تا 15 درصد از مبتلایان به میگرن می گردد.

بعضی از ادویه ها و بعلاوه سیر و پیاز به عنوان محرک های احتمالی حملات میگرن نامگذاری شده اند، اما هیچ مطالعه ای این را تایید نمی کند. به غیر از مواد غذایی، استرس هم باعث سردردهای میگرنی می گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 14 دی 1402 بروزرسانی: 14 دی 1402 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 1809

به "کدام غذاها باعث تحریک سردردهای میگرنی می شوند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام غذاها باعث تحریک سردردهای میگرنی می شوند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید